Piedici în calea rugăciunilor (SoundWords)

Când rugăciunile nu sunt ascultate (împlinite)

Cuvinte cheie: Obstacole la rugăciune; Rugăciunea: în familie; Rugăciunea: în Adunare; Rugăciunea: personală

Ți se întâmplă și ție uneori așa, că strigi către cer și nimeni nu pare să fie acasă? Dacă suntem sinceri, uneori ne simțim așa și ne întrebăm: Ce se întâmplă, de ce Dumnezeu nu ascultă strigătul meu? ... mai multNu a spus El: Faceți-Mi cunoscute cererile voastre? Și cu toate acestea, acest sentiment, că rugăciunea nu a mers mai departe de tavan. De ce? Vrem să analizăm această întrebare.

Planificat și făcut rugăciune pentru aceasta, și totuși împiedicat (D.R. Reid)

Romani 1.9,10,13; 15.17-33

Locuri din Biblie: Romani 1; Romani 15     Cuvinte cheie: Rugăciunea: personală; Împlinirea rugăciunii; Obstacole la rugăciune

Ai planificat vreodată o călătorie sau un eveniment – pentru care te-ai rugat cu stăruință – și apoi ai fost împiedicat din cauza unor circumstanțe neprevăzute? Cine dintre noi nu a trecut prin asta? Dezamăgirea nu este ... mai multsingura consecință. Când lucrurile nu merg așa cum ne așteptăm, avem tendința să fim supărați pe circumstanțe, să fim supărați pe oamenii implicați și chiar să fim amărâți față de Dumnezeu. Cu siguranță El ar fi avut posibilități să împiedice eșecul planurilor noastre. Ce s-a întâmplat? Am greșit cumva? Este Dumnezeu supărat pe noi? Ne-a lipsit credința? Nu am planificat și nu ne-am rugat după voia lui Dumnezeu? A stricat satan lucrurile? ...